Voetverzorging

Goed onderhoud van uw voeten is belangrijk en wordt vaak onderschat. Door regelmatig een bezoek te brengen aan de pedicure houdt u uw voeten in gezonde conditie en voorkomt u voetklachten. Studio Waterrijk biedt meerdere mogelijkheden op het gebied van voetbehandeling.

Basisbehandeling pedicure € 26,50

Behandeling bestaat uit: analyseren van de voet, desinfecteren van de voet, nagels knippen, eelt verwijderen, eventueel likdoorns en/of kloven verwijderen, mechanisch afwerken van de eeltlocaties en het polijsten van de nagels, eventueel ingroeiende nagel behandelen en drukvrij leggen, nagelomgeving verzorgen, incrémen met een verzorgende crème.

Minibehandeling pedicure € 16,50

Behandeling bestaat uit: desinfecteren van de voet, nagels knippen en polijsten, nagelomgeving verzorgen, incrémen met een verzorgende crème.

Pedicure

Deelbehandeling pedicure € 11,50

Bij deze behandeling kunt u kiezen uit: het verwijderen van een likdoorn of het behandelen van een ingroeiende teennagel of het behandelen van kloven.

Ambulant pedicure € 30,00

Wilt u liever basisbehandeling pedicure aan huis? Voor Assendelft, Krommenie, Westzaan, Zaandijk en Wormerveer is dit mogelijk. 

Pin aanwezig in de salon.

logo-pinnen-ja-graag

Sinds 2016 biedt Studio Waterrijk ook behandelingen aan voor de diabetes- en reumavoet. Afhankelijk van uw zorgprofiel (men noemt dit ook wel Simm's Classificatie), komt u in aanmerking voor een vergoeding van uw zorgverzekering. Informeer bij de huisarts naar uw zorgprofiel en laat u verwijzen. Tarieven voor medisch pedicure worden binnenkort verwerkt in de prijslijst.